Huisstijl

Een goede huisstijl maakt je herkenbaar voor jouw klanten.

Dit is de visuele identiteit van jouw organisatie. Hieronder vallen naam, logo, kleur, lettertype en fotografie. Voor de ontwikkeling van een huisstijl gaan we verschillende stijlborden door. We schetsen een gewenste uitstraling en werken dit uit.  Samen gaan we kijken welke huisstijl het beste bij uw onderneming past.

Visitekaartjes

Bij een goede huisstijl hoort natuurlijk niet alleen een logo maar ook Visitekaartjes!

Ook voor Mill technisch beheer hebben we een huisstijl ontwikkeld wat helemaal bij het bedrijf past. We hebben de naam MILL dan ook in het gebouw verwerkt als je het logo een kwartslag draait.

Welke huisstijl past bij mijn branche?

Om hier achter te komen gaan we samen in gesprek.
 Het is de bedoeling dat we geïnspireerd raken en zoeken naar manieren om op te vallen.

Drukwerk op maat!

Samen met Annie do it yourself hebben we de tweede druk van de babybundel ontworpen. Dit is een 196 pagina’s tellend verzamelwerk met 99 naaipatronen samen verpakt in een handige opbergcassette.

Wat zijn de kosten?

Voor terugkerende klanten waar ik al jaren mee samenwerk werk ik met een vast uurtarief. Als je elkaar al wat langer kent en je hebt vaker samengewerkt dan is het inschatten van de uren een stuk makkelijker dan bij nieuwe klanten.

Voor nieuwe klanten plan ik het liefst eerst een GRATIS intake (kennismaking) gesprek in. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en kan telefonisch of op locatie. Als mij duidelijk is wat er moet gebeuren maak ik een offerte voor de opdracht. Je hoeft dus niet bang te zijn voor extra kosten. Mochten er wel extra kosten zijn dan geven we dit altijd op tijd en duidelijk aan. We sturen pas een factuur als de opdracht helemaal is afgerond en de klant tevreden is.

JUBILEUMVLAG

Nederland bestaat 450 jaar en om dat te vieren hebben wij een unieke en eenmalige jubileumvlag in gelimiteerde oplage ontworpen. Op de achtergrond zie je de prent van Jan Luyken – Inname van Den Briel, 1572. De vlag is via de website van jubileumvlag te bestellen. Bestel deze unieke jubileumbvlag via https://www.jubileumvlag.nl

DRUKWERK

We ontwerpen niet alleen maar leuke dingen maar we zorgen er ook voor dat het ontwerp goed aangeleverd wordt bij de drukker. We werken met verschillende drukkers samen en komen altijd met het beste resultaat.

PROJECTEN

We maken gerichte grafische ontwerpen die duidelijke verhalen vertellen met sterke beelden en een strak design. We zetten informatie om in eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen beelden. Ons werk omVat afbeeldingen en identiteit, producten en verpakkingen, reclame en communicatie.

vexorfield grafische vormgeving Groupe Atlantic Nederland

Vexorfield ondersteunt ons sinds 2020 op het gebied van DTP en andere creatieve vormgeving. Hierbij stelt Natalie zich altijd zeer flexibel op en heeft ons al meermaals uit brand geholpen. Ze levert sterke uitingen met strakke vormgeving, waarbij op alle details wordt gelet. Daarnaast denkt ze ook graag proactief met ons mee voor een optimaal resultaat. Lang verhaal kort: een topper!

Groupe Atlantic

Vexorfield is zeer creatief en bied oplossingen op maat met oog voor detail. Er wordt proactief meegedacht, waarbij het resultaat in de vorm van een strakke vormgeving voorop staat.

Mill Technisch Beheer
Vexorefield grafische vormgeving convecta wageningen visitekaartje ontwerp 2023 logo ontwerp

Fijn contact, professioneel resultaat en goede service. Ik ben erg tevreden.

Convecta

Natalie was buitengewoon goed, professioneel en bereid om het best mogelijke product te leveren om aan de eisen van mijn team te voldoen. Ik raad haar ten zeerste aan! Zij is echt de grafisch ontwerper die je zoekt

Paola Cassiano, WUR - Academic Consultancy Training

Samenwerken?

Neem dan contact met ons op zodat we kunnen
kijken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.