Over ons

Vexorfield is opgericht in 2020 door Natalie van den Berg – Ristic in Wageningen en in 2024 zijn we verhuist naar Drenthe. We hebben in de afgelopen jaren talloze mooie projecten mogen afronden.

Met passie ontwerpen we mooie flyers, brochures, logo’s en nog veel meer! Natalie wordt met name ingehuurd als vaste vormgever voor een aantal bedrijven.

Samen streven we naar visuele expressie en creativiteit in de presentatie van tekst en beeld. We leveren zowel moderne als traditionele grafische vormgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van beeldende kunst, typografie fotografie en illustraties.

‘Ik werk flexibel en transparant en voornamelijk samen met vaste klanten die mij willen inhuren voor grafische klussen. Met allemaal heb ik een leuke samenwerking en is het altijd gezellig. Dit maakt het werk leuk omdat je weet wat je van elkaar kan verwachten. Ik investeer het liefst in een goede relatie met mijn klanten, bedrijven komen graag terug en dat is fijn! We kunnen snel schakelen en soms is 1 woord al voldoende om tot een mooi resultaat te komen.’

Wat zijn de kosten?

Voor vaste klanten waar ik al jaren mee samenwerk werk ik met een vast uurtarief. Als je elkaar al wat langer kent en je hebt vaker samengewerkt dan is het inschatten van de uren een stuk makkelijker dan bij nieuwe klanten.

Voor nieuwe klanten plan ik het liefst eerst een GRATIS intake (kennismaking) gesprek in. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en kan telefonisch of op locatie. Als mij duidelijk is wat er moet gebeuren maak ik een offerte voor de opdracht. Je hoeft dus niet bang te zijn voor extra kosten. Mochten er wel extra kosten zijn dan geven we dit altijd op tijd en duidelijk aan. We sturen pas een factuur als de opdracht helemaal is afgerond en de klant tevreden is.

Onze klanten

We werken met veel verschillende organisaties samen!

vexorfield grafische vormgeving Groupe Atlantic Nederland

Vexorfield ondersteunt ons sinds 2020 op het gebied van DTP en andere creatieve vormgeving. Hierbij stelt Natalie zich altijd zeer flexibel op en heeft ons al meermaals uit brand geholpen. Ze levert sterke uitingen met strakke vormgeving, waarbij op alle details wordt gelet. Daarnaast denkt ze ook graag proactief met ons mee voor een optimaal resultaat. Lang verhaal kort: een topper!
https://groupe-atlantic.nl

Groupe Atlantic Nederland
Vexorefield grafische vormgeving convecta wageningen visitekaartje ontwerp 2023 logo ontwerp

Fijn contact, professioneel resultaat en goede service. Ik ben erg tevreden.
https://convecta.nl/nl/warmteadvies-regio-wageningen/

Convecta

Vexorfield is zeer creatief en bied oplossingen op maat met oog voor detail. Er wordt proactief meegedacht, waarbij het resultaat in de vorm van een strakke vormgeving voorop staat.

Mill Technisch Beheer

Natalie was buitengewoon goed, professioneel en bereid om het best mogelijke product te leveren om aan de eisen van mijn team te voldoen. Ik raad haar ten zeerste aan! Zij is echt de grafisch ontwerper die je zoekt

Paola Cassiano
Orcon
Masters in Solar
Dakveiligheid Nederland
Zomer VvE Beheer Wageningen
Annie Do It Yourself

Samenwerken?

Kunnen wij misschien ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op!